PREGOVORI TRAJU Piksi još čeka signal

N. I.

11. 02. 2021. u 16:41

SAMO što nije 15. februar i samo što nije Dragan Stojković Piksi.

ПРЕГОВОРИ ТРАЈУ Пикси још чека сигнал

Foto: Tanjug

Praktično jedini kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije se pre nekoliko dana vratio uz Pariza u Beograd na završnu rundu pregovora sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom, ali od realizacije dogovora i dalje nema ništa.

Taj ponedeljak, 15. februar je, bar na Terazijama 35, nedavno naveden kao poslednji dan kada bi naša kuća fudbala trebalo da objavi da je Stojković i zvanično preuzeo "orlove".

Očekivalo se da će do kraja ove radne nedelje cela stvar da vude završena, ali negde je zapelo na relaciji Guangdžou - Beograd.

Naime, iz ovog lučkog grada na jugu Kine, sa populacijom od 15 miliona stanovnika, čeka se zvaničan raskid ugovora Guangdžou RF i Stojkovića, čime bi se konačno stekli svi administrativni uslovi da Piksi sedne na klupu.

Međutim, vremenska razlika od sedam sati, ne baš preterana zainteresovanost vlasnika Žanga Lija, koji se poslednjih godina bavi izgradnjom nekretnina po Kini i ko zna čime sve još, učinili su da samo još jedan papir i pečat i dalje ne stižu u Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest