DERBI MOZZARTOVIH ŠAMPIONA Novi dresovi stigli u Paraćin

Mozzart promo

07. 02. 2021. u 12:00

SFS Borac i FK Jedinstvo odmeriće snage 3. marta u opremi koju im je donirala ova kompanija

ДЕРБИ МОЗЗАРТОВИХ ШАМПИОНА Нови дресови стигли у Параћин

FOTO: Mozzart promo

Kada se 3. marta bude igrao lokalni derbi u Paraćinu, na terenu će biti 22 igrača u Mozzartovim dresovima! SFS Borac i FK Jedinstvo će ukrstiti koplja u Srpskoj ligi istok i baš tada će debitovati u novoj opremi koju im je poklonio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

"Naš klub ima dugu tradiciju, osnovan je 1924. godine pod nazivom Borac. Tokom godina menjali smo lige i nivoe tamičenja. Danas smo stabilan član Srpske lige istok već nekoliko sezona. Proglašeni smo i sportskim udruženjem od posebnog značaja. Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i donirala nam neophodnu opremu", - kaže predsednik skupštine SFS Borac Miodrag Perić. 

U ovoj ligi igraju još dva kluba koja je ova kompanija obradovala dresovima – FK Radan iz Lebana i FK Vlasina. 

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o malim, lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao više od 5.000 sportista iz više od 140 klubova.

"Akcija Novi dresovi za nove šampione je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije", istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrike prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije