MATIĆ KAZNIO HARIJA Srpski as prijavio kapitena zbog telefoniranja

M. B.

05. 02. 2021. u 19:50

ODLIČNO gura Mančester junajted ove sezone u Premijer ligi i posle dužeg niza godina konačno je u prilici da realno mašta o osvajanju šampionskog pehara.

МАТИЋ КАЗНИО ХАРИЈА Српски ас пријавио капитена због телефонирања

EPA

 Strateg "đavola" Ole Gunar Solskjer ima odličnu hemiju unutar ekipe, o čemu svedoči interesantna priča vezana za našeg internacionalca Nemanju Matića i najskupljeg defanzivca planete Harija Megvajera.

Srbin je naime ispred ekipe sa "Old traforda" zadužen za kažnjavanje saigrača u slučaju određenih disciplinskih propusta, a koliko je momak sa Uba revnostan govori podatak da je nedavno u zajedničku timsku kasu novac morao da položi Hari Megvajer i to zbog korišćenja mobilnog telefona tamo gde to nije bilo dozvoljeno.

- Možda nekom zvuči ludo, ali da, Nemanja me je kaznio. Korišćenje telefona je zabranjeno. U teretani i ispred nje nije dozvoljeno držanje telefona, a ja sam ga imao uz sebe kada sam ispred uzimao obuću. Matić me je kaznio finansijski, a meni to stvarno nije predstavljalo problem. Platio sam taj propust - objasnio je Megvajer u razgovoru za podkast Junajteda, a prenosi "Dejli mejl".

Pouzdani defanzivac Mančestera je zatim objasnio da se cenovnik kazni razlikuje u zavisnosti od težine prekršaja i trenutka u kojem se dogodio, kao i da je najveća "globa" rezervisana za dan u kojem se odigravaju utakmice "đavola".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!