BATAK: Zvezda nema mnogo slabosti, ali ćemo probati da ih iskoristimo

N. Kočović

05. 02. 2021. u 19:17

LIDER šampionata i aktuelni prvak Crvena zvezda u nedelju gostuje na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

БАТАК: Звезда нема много слабости, али ћемо пробати да их искористимо

N. Kočović

Trener Novog Pazara Radoslav Batak kazao je uoči gostovanja Crvene zvezde na Gradskom stadionu u 20. kolu Super lige, da će njegova ekipa pokušati da iskoristi retke slabosti u igri lidera prvenstva.

- Znamo šta nam je cilj i daćemo sve od sebe. Crvena zvezda dobro funkcioniše, a Dejan Stanković je sve to lepo osmislio i postavio, o čemu govori i podatak da tokom priprema nisu primili gol. Zadovoljan sam kako je i moj tim izgledao u tom periodu – rekao je Batak.

Pazarce su tokom zimskog prelazno roka pojačali Miloš Mijić, Jovo Kojić, Periša Pešukić, Petar Gigić, Luka Čumić, Dušan Stojiljković, ali i Uroš Blagojević koji je došao na pozajmicu iz Crvene zvezde.

- Biće teško izabrati 21 igrača koji će konkurisati za tim. Čeka nas i sledeća teška utakmica, pa još jedna za tri dana – kazao je Batak.

Novi Pazar će se u prolećnom delu prvenstva boriti za opstanak u Super ligi, trenutno je 14. sa 21 bodom, dok je neporažena Crvena zvezda lider na tabeli sa 53 boda.

U prvom delu sezone na stadionu “Rajko Mitić” crveno-beli su slavili sa 3:0, a istim rezultatom su savladali i Radnički iz Niša na čijoj klupi je bio Batak.

- Desio se pad koncentracije i za dva minuta smo primili dva gola, što je rešilo pitanje pobednika – objasnio je strateg Novog Pazara.

Debi na Gradskom stadionu imaće Dušan Stojiljković, koji je u redove Novog Pazara zimus stigao upravo iz tima sa Čaira.

- Treba nam vremena da se uigramo, ali stvari polako dolaze na svoje mesto i bićemo sve bolji. Ne treba trošiti reči o Crvenoj zvezdi, ali verujem da možemo do pozitivnog rezultata. Uslov za to je da poštujemo zahteve trenera i maksimalno uđemo u meč. Ako tako pristupimo duelu, možemo da igramo sa svima – poručio je on.

Duel Novog Pazara i Crvene zvezde zakazan je za nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)