STIŽU MILIONI U HUMSKU: Iliev obradovao navijače Partizana

Novosti online

28. 01. 2021. u 12:46

BIVŠI golgeter Partizana Umar Sadik je u smiraj prethodnog prelaznog roka napustio Humsku i preselio se u Almeriju, a sada je v. d. sportskog direktora crno-belih Ivica Iliev objasnio kako bi vicešampion Srbije od tog posla mogao da zaradi i čitavih 20.000.000 evra.

СТИЖУ МИЛИОНИ У ХУМСКУ: Илиев обрадовао навијаче Партизана

Foto: FK Partizan

On je gostujući u emisiji na TV Arenasport otkrio i detalje transfera napadača u špansku Almeriju.

"Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih Miloš Vazura koji neverovatno vodi finansije kluba, možda u najgore vreme po klub...", počeo je Iliev i dodao:

"Prodali smo Umara za 5 miliona i 40% od dalje prodaje, a još 3 miliona je fiksno ako Almerija uđe u Primeru. Ostalo bi onda još 10% uz bonuse od milion... U suštini, minimalna zarada je 9 miliona plus 10% što je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala kada je stranac u pitanju. Potencijal njegove zarade je veliki, a najidealnije za Partizan je da ode već ove zime."

Za Sadika su počeli da se raspituju pojedini članovi LaLige.

"Nije sportski govoriti, ali nama bi najviše odgovaralo da ga prodaju, a da oni ne uđu u prvu ligu Španije... Partizan može da napravi najveći transfer u istoriji Balkana, može da bude i preko 20 miliona! Cifre se spominju između 40 i 60 miliona, skinulo bi se tu 5 miliona i onda 40% od transfera Partizanu! Zamislite to. Zvuči nerealno, ali to je realost kada bi dozvolila Almerija, ali...", zaključio je ovu priču Iliev.

Sadik je ove sezone za Almeriju postigao 10 golova i treći je strelac Segunde.

FOTO: M. Vukadinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!