MEKGREGOR UDARIO PO ĐOKOVIĆU: Saberi se! Širom otvorenih ruku prihvatite to što vam nude!

Novosti online

20. 01. 2021. u 18:30

NI dan više ne prođe a da se prema Novaku Đokoviću ne uputi neka kritika.

МЕКГРЕГОР УДАРИО ПО ЂОКОВИЋУ: Сабери се! Широм отворених руку прихватите то што вам нуде!

FOTO: AP/Tanjug

Ovoga puta Nole se našao na meti kritika sportiste iz UFC-a Konora Mekregora. Ničim izazvan borac je odlučio da se oglasi povodom nezadovoljstva tenisera u Australiji. 

Novak je bio najglasniji borac za prava tenisera. Insistirao je da se poprave uslovi u kojima se trenutno nalaze teniseri. Oni su osuđeni na dve nedelje u izolaciji u hotelskoj sobi jer su doputovali avionom u kome je bilo zaraženih. 


Iako nije direktno pomenuo Novaka, čini se da se čuveni borac indirektno obraćao upravo njemu. 

"Stvarno me je začudilo da su se neki teniseri pobunili (u aktuelnoj situaciji). Treba malo da se presaberemo, znate. Jer, mnogo toga se dešava. Mnogo je i rizika. Dužnost je svakog na ovoj planeti Zemlji da uradi šta može", počeo je Mekgregor razgovor za emisiju "Projekat" australijskog Kanala 10.

Ubrzo je dodao sledeće:

"Oni (teniseri) bi trebalo da raširenih ruku prihvate činjenicu da su u dvonedeljnom 'lokdaunu' da bi mogli da se nadmeću na tako prestižnom teniskom turniru, ili bili kom drugom nadmetanju!", istakao je čuveni Irac.

Izlaganje je završio na sledeći način: 

"Apelovao bih na tenisere da se saberu i da prihvate i budu srećni što mogu da se takmiče. Ljudi ne mogu da idu na posao, deca čak ne mogu u škole, a profesionalni sportisti se bune zbog malo izolacije? Ma, dajte, ljudi...", istakao je Konor Mekgregor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)