BEN SE VRAĆA U GRČKU: Zvezda ostaje bez napadača

Beta

15. 01. 2021. u 21:57

EL FARDU BEN je već dugo jedan od najboljih igrača Crvene zvezde. 

БЕН СЕ ВРАЋА У ГРЧКУ: Звезда остаје без нападача

Foto: M. Vukadinović

Kada je došao iz Grčke velika su očekivanja bila pred njim, ali je reprezentativac Komorskih ostrva odigrao i bolje nego što je to moglo da se zamisli. 

Sada ima 32 godine, pa iako je jedan od ključnih igrača Zvezdan Terzić je na kraju polusezone istakao da će klub slušati ponude za njega. 

Sada grčki mediji pišu da je na korak od povratka u tamošnu ligu, gde je već nastupao za Olimpijakos, Levadiakos i Panionios. Za njega je zainteresovan solunski Aris, koji je već u prošlosti poslovao sa crveno-belima. 

Upravo je Arisu Crvena zvezda prodala Matea Garsiju. Argentinac je imao problema u Grčkoj ali je i dalje član tima, a on ne bi bio jedino poznato lice koje bi Bena dočekalo. Aris trenutno vodi Akis Mancios, trener sa kojim je 2016. godine Ben sarađivao u Levadiakosu. 

Olakšavajuća okolnost za ovaj transfer bi mogao da bude Lindzi Rouz! Štoper koga Crvena zvezda već neko vreme želi je član Arisa, a ukoliko se uprave dogovore moglo bi da dođe do razmene igrača. Ukoliko Crvena zvezda zaista planira da pređe na formaciju 3-5-2 ovo bi mogao da bude idealan potez. 

Aris se trenutno nalazi na trećem mestu grčke lige sa devet bodova manje od proplasiranog Olimpijakosa i u klubu se nadaju da bi uz prava pojačanja mogli do titule. Ben je prvi pik, a ostaje da se vidi da li će se interesovanje pretvoriti u transfer.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)