STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU: Bolest jača od Kataia, propušta kompletne pripreme

Novosti online

10. 01. 2021. u 08:19

CRVENA zvezda ove nedelje počinje zimske pripreme, a na prvom treningu se ipak neće pojaviti i najbolji fudbaler tima Aleksandar Katai (29).

СТРАШАН УДАРАЦ ЗА ЗВЕЗДУ: Болест јача од Катаиа, пропушта комплетне припреме

FOTO: M. Vukadinović

Katai je van terena još od novembra i meča Srbije protiv Škotske. Prvobitno je odsustvovao zbog povrede zgloba, da bi se potom pojavila informacija da mu se vratila trombocitopenija, a uprkos nadi svih u Zvezdi da će se potpuno oporaviti do početka priprema - to izgleda nije slučaj.

"Sportski žurnal" prenosi da se Katai i dalje oporavlja od bolesti krvi i da će najverovatnij propustiti kompletan pripremni period, pa bi dozvolu za treninge mogao da dobije u februaru.

Njegovo stanje se poboljšava, ali potrebno je još neko vreme da odmori od fudbala.

Videćemo da li to znači da će Crvena zvezda biti bez njega i protiv Milana, s kojim slede dueli u drugoj polovini februara, odnosno da li će Dejan Stanković tražiti pojačanje na poziciji levog krila, a već nekoliko imena se dovodilo u vezu sa šampionom Srbije.

Na prvom okupljanju Zvezde u 2021. godini neće biti ni Ričmonda Boaćija, kome je istekao ugovor, odnosno Sekua Sanoga koji rešava situaciju sa Al-Itihadom.

(Sportski žurnal/Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna