MOBILIZACIJA NAVIJAČA: Bed Blu Bojsi kreću u pomoć građanima Petrinje i Siska

Novosti online

29. 12. 2020. u 15:38

SOLIDARNOST kada je to najpotrebnije pokazali su navijači Dinama iz Zagreba. Oni su priskočili u pomoć stanovnicima Petrinje i Siska, najpogođenijim lokacijama u današnjem zemljotresu.

МОБИЛИЗАЦИЈА НАВИЈАЧА: Бед Блу Бојси крећу у помоћ грађанима Петриње и Сиска

Foto: EPA

Zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihterovoj skali pogodili su pogrušje Siska i Petrinja, a po navodima medija poginula je devojčica stara 12 godina, dok je povređeno preko 20 osoba. 

Upravo zbog toga su navijači Dinama, Bed Blu Bojsi uputili hitan apel navijačima kluba da se okupe i dođu u naselje Buzin odakle će se uputiti u Petrinju i Sisak. 

"Hitno! Prenosimo vam poziv Bed Blu Bojsa, odazovite se svi koji možete. Idemo svi zajedno! U 15 časova je nalaženje na parkingu Supernove u Buzinu, organizujte ljude i računajte na gužvu na putevima. Lopate, rukavice i ostalo što može biti od koristi ponesite, sve ćemo staviti u jedan auto. Idemo svi, nema zezanja sa propusnicama. Javite dalje", deo njihovih članova već je reagovao i nalazi se na ulicama Siska.

Zemljotres se osetio i u većem delu Srbije, pa su stanovnici Beograda, Novog Sada, Valjeva i Lazarevca takođe prijavili podrhtavanje tla.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju