KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (5): Saša i Lazar za čast crno-belih

Đ. S.

23. 12. 2020. u 23:00

STIGLI smo do pola puta ankete "Kapiteni biraju fudbalera godine", koja ove godine navršava pola veka postojanja, pobednika nema ni na vidiku, a uzbuđenje je na vrhuncu.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (5):  Саша и Лазар за част црно-белих

FOTO: M. Vukadinović

Tome u prilog govori i činjenica da se u trku tek sad priključuju igrači Partizana, i to dvostrukim angažovanjem Nikole Drinčića.

Kapiten Vojvodine, koji je do sada i sam pobrao brojne simpatije superligaških igrača, u domaćim okvirima je izdvojio svog "parnjaka" iz Humske, Sašu Zdjelara za kandidata u prestižnom izboru, dok je glas za prvu zvezdu našeg fudbala kovertovan na adresu Lazara Markovića, takođe igrača crno-beliih.

Što se tiče našeg drugog "birača", Ivana Miloševića iz Mladosti, on je Dušanu Tadiću i Aleksandru Kataiju ukazao svoje poverenje. Osim trke u dve glavne kategorije, polako se kristališe situacija i u idealnim timovima po izboru naših nosilaca traka. Tako su maltene svi dosadašnji glasači na štoperskoj poziciji reprezentacije birali Nikolu Milenkovića, dok je napadačko rešenje Aleksandar Mitrović. U timu godine Superlige, Veljko Birmančević sve više učvršćuje svoju poziciju.

Sa završetkom prve etape naše ankete, sada je vreme za ulazak u ciljnu ravninu, tenzija raste, a već sutra pristižu novi izbori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)