SKANDAL U BOSNI: Fudbalski savez BiH suspendovao banjalučki Borac!

Novosti online

22. 12. 2020. u 16:51

FK BORAC suspendovan je za nastavak takmičenja u Premijer ligi i Kupu BiH zbog dugovanja prema bivšem golmanu Mladenu Lučiću.

СКАНДАЛ У БОСНИ: Фудбалски савез БиХ суспендовао бањалучки Борац!

Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Banjalučani su imali rok do 21. decembra da isplate novac koji duguju Lučiću, no kako to do isteka roka nije uplaćeno, automatski su suspendovani, a odluka će biti na snazi sve dok se ne izmire dugovanja.

Borac je Lučiću dužan nešto više od 36.000 bosanskih maraka (oko 18.000 evra), no stvarni problem ovaj klub će imati ukoliko dugovanja ne izmiri do naredne utakmice koja je na rasporedu tek krajem februara.

Prethodno je Borac morao da isplati novac Lučiću do 5. decembra, pa je onda krajnji rok pomjeren na 21. decembar, no do danas dugovanja nisu isplaćena, pa će Borac biti pod suspenzijom dok ne bude ista izmirio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Branko

23.12.2020. 14:53

Niko živi u BiH ne kaže bosanska marka , već konvertibilna marka kako se i zove , ili samo marka, i molim te navedi mi još jednu zemlju kojoj je naziv valute MARKA, pa da bar malo shvatim zašto si je nazvao bosanska, kao neku odrednicu.

ubnt

23.12.2020. 14:54

A zašto je u naslovu skandal? Zato što FS poštuje odluku ili zato što Borac nije platio dugovanja? Naravno da treba da plate dugovanje, bilo ko bilo kome. U čemu je problem?