TERZIĆ KRITIKOVAO IGRAČA KOME JE SKANDIRAO STADION: Ne može da se ponaša kao neki penzioner!

Novosti online

19. 12. 2020. u 20:43 >> 21:01

ТЕРЗИЋ КРИТИКОВАО ИГРАЧА КОМЕ ЈЕ СКАНДИРАО СТАДИОН: Не може да се понаша као неки пензионер!

FOTO: AP

SVOJEVREMENO mu je skandirao ceo stadion, a danas se našao na žestokom udaru Zvezdana Terzića.

Navijači pamte kada je Milan Pavkov na stadionu Rajko Mitić "srušio" kasnije šampiona Evrope Liverpul.

Tada je postao miljenik navijača momak rođen u Begeču, davno beoše ta vremena. 

Kada su se svi nadali da će gorostasni napadač biti oslonac u napadu ekipe sa "Marakane", dogodilo se upravo suprotno. O tome je za "Sportski žurnal" govorio Zvezdan Terzić. 

"Rekao sam Pavkovu da ne može da dozvoli da pre tri sezone ima takve uspehe, da je 1994. godište, a da se ponaša kao penzioner i bude četvrti špic Zvezde. Hajde neka bude da sam za 99 odsto ja kriv, on prvo neka reši svoj jedan odsto. Svestan je svega, kao i da Crvena zvezda računa na njega. Divan je dečko, dobar sportista, ali se malo opustio. Moramo da mu pomognemo da se vrarti, malo je onih kojima je "ceo stadion" pevao", rekao je Terzić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

da sam za 99 odsto ja kriv

19.12.2020. 21:17

Naravno da si kriv. Samo ste gledali svih ovih sezona kako da ga munete iz Zvezde za sitne pare i davali mu prilike za igru na kašičicu, a dovodili neke strance za napadače sa dve leve noge. E sad koliko se tu ko od vas ugradio za te strance, pa je Pavkov u svemu tome bio samo smetnja. Tako da ti prvo ispravi svojih 99%, a lako će Pavkov svojih 1%.

Dule

24.12.2020. 14:06

Ma on je jedan običan provincijalac koji ne može da iznese teret slave i kome je tih par minuta protiv Liverpula pomutilo pamet. Vratiće se on brzo u Begeč.