OZBILJNA POVREDA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Menja ga Luka Jović u Milanu

Novosti online

19. 12. 2020. u 15:19

Italijanski mediji pišu da će nova povreda Zlatana Ibrahimovića i pauza od najmanje mesec dana primorati ekipu Milana da u zimskom prelaznom roku potraže novog golgetera, a među prvima se pominje reprezentativac Srbije Luka Jović.

ОЗБИЉНА ПОВРЕДА ЗЛАТАНА ИБРАХИМОВИЋА? Мења га Лука Јовић у Милану

Foto AP

Da li bi to sudbina mogla da se poigra sa Lukom Jovićem? Italijanski mediji pišu da bi napadač madridskog Reala i nekadašnji golgeter Crvene zvezde mogao ubrzo da se preseli u redove Milana.

Na San Siru se zbog nove povrede Zlatana Ibrahimovića upalio taster za uzbunu. Šveđanin ne igra od kraja novembra kad je povredio butni mišić na meču sa Napolijem. Očekivalo se da možda već ovog vikenda ponovo navuče dres Rosonera, ali je jutros prohujala vest da je 39-godišnjem veteranu ustanovljena nova povreda, istegnuće lista, zbog koje bi mogao da pauzira još najmanje mesec dana.

Zlatan Ibrahimović je trenutno najbolji strelac Serije A i njegovo odsustvo mnogo će nedostajati Milanu u trci za titulu, a možda i u nastavku takmičenja na međunarodnoj sceni.

Rosoneri u nokaut fazi Lige Evrope igraju protiv Crvene zvezde 18. i 25. februara i pitanje je kakva će tada biti situacija sa iskusnim golgeterom.

Mediji na Apeninima pišu da u Milanu razmatraju nekoliko opcija. Luka Jović se i letos pominjao kao moguće pojačanje, ali je ipak ostao u Madridu. Pored reprezentativca Srbije kandidati su i francuski veteran Oliver Žiru iz Čelsija, takođe Francuz Odson Eduar iz škotskog Seltika, Italijan Đanluka Skamaka iz Đenove… Prethodno su pominjani i Mario Mandžukić, Marijano Dijaz…

(SPORT KLUB)

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru