NOVA TRAGEDIJA U SVETU FUDBALA: Kao da je neko prokleo ovaj klub, u mesec dana poginula dva igrača, oba reprezentativci (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2020. u 09:31

MAMELODI Sandauns, fudbalski klub iz Južne Afrike, dva puta je zavijen u crno u poslednjih mesec dana - pošto su u saobraćajnoj nesreći izgubili još jednog fudbalera.

НОВА ТРАГЕДИЈА У СВЕТУ ФУДБАЛА: Као да је неко проклео овај клуб, у месец дана погинула два играча, оба репрезентативци (ВИДЕО)

Foto: EPA

Posle Anele Nkonke, koji je život izgubio sredinom novembra, u subotu uveče život je izgubio jedan od zvezda tima Motjeka Madiša (25).

Madiša je doživeo tešku saobraćajku u Kempton Parku u subotu uveče, i to samo nekoliko sati nakon što je klub slavio 50 godina postojanja.

Igrao je na poziciji centralnog defanzivca, a bio je član Mamelodija od 2015. godine. Takođe, za reprezentaciju je nastupao od 2017. godine i zabeležio je 13 nastupa uz jedan gol.

Madiša je četiri godine bio Nkonkin saigrač u odbrani Mamelodija pre nego što je ovaj poslednji trebalo da pređe u Amazulu. Osvojili su zajedno tri poslednje titule Mamelodija.

Mediji u Africi, inače, prenose da je Madišin automobil izgoreo do neprepoznatljivosti, kao i da je uz njega poginula još jedna osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića