REMI ZA OPROŠTAJ OD EVROPSKE JESENI: "Nula" Slovana i Crvene zvezde!

A. Ilić

10. 12. 2020. u 21:04 >> 22:51

FUDBALERI Crvene zvezde gostovanjem Slovanu u Liberecu stavili su tačku na evropsku jesen, rezultat je bio 0:0.

РЕМИ ЗА ОПРОШТАЈ ОД ЕВРОПСКЕ ЈЕСЕНИ: Нула Слована и Црвене звезде!

Foto: EPA-EFE/VIT CERNY

Nakon prvog meča koji su izabranici Dejana Stankovića dobili 5:1, očekivalo se malo više uzbuđenja od onoga šta smo imali priliku da vidimo u prvom poluvremenu. 

Crvena zvezda je imala kontrolu igre, ali prvu veliku šansu tek u 43. minutu kada je El Fardu Ben na proigravanje Mirka Ivanića primio loptu na grudi i pogodio stativu. 

U drugom poluvremenu Crvena zvezda je imala prednost kada je u pitanju posed lopte. Čini se da su igrači gostujućeg tima pokušavali da kroz kontrolu poseda dođu do prilike za gol. 

Do kraja meča pokušavala je Zvezda da dođe do gola, ali nisu uspeli naši fudbaleri da zatresu mrežu domaćina, te mogu biti zadovoljni rezultatom 0:0

Slovan Liberec - Crvena zvezda 0:0 (0:0)

Stadion: "Kraj Nise"

Sudija: Matijas Gestranius (Finska)

SLOVAN LIBEREC: Knobloh - Koščelnik, Jugas, Kačaraba, Mikula - Pešek (Matušek od 68.), Mara, Sadilek, Moskera (Fukala od 89.) - Beran (Hromada od 68.) - Jusuf (Rabušić od 75)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Milunović, Degenek (Pankov od 80.), Rodić (Gobeljić od 71.)  – Sanogo, Petrović – El Fardu Ben, Kanga (Nikolić od 54.), Ivanić (Boaći od 71.) - Falčineli.

KRAJ MEČA -  Napadala je Zvezda, kontrolisali su igrači Dejana Stankovića igru, ali večeras nisu mogli do gola. 

Navijači Crvene zvezde proslavili su evropsko proleće vatrometom ispred stadiona Nisa

85. MINUT - Vrši pritisak Zvezda,  za sada se sve završava kornerima ili udarcima kraj gola

78. MINUT - Velika prilika za Veljka Nikolića, dobio je loptu sa desne strane, propustio ju je Ben, a mladi fudbaler Zvezde šutirao je tik uz stativu. 

76. MINUT - Oprobao je udarac i Hromada, daleko iznad gola Zvezde. 

73. MINUT - Nekoliko minuta nakon ulaska u igru Gobeljić je promašio loptu, te faulirao igrača Slovana. Prekid iskosa sa 17 metara, Sadilek je šutirao, odlično brani Borjan 

68. MINUT - Falćineli šalje loptu do Nikolića koji šutira sa ivice šesnaesterca. Neprecizan mladi fudbaler Zvezde. 

61. MINUT - Crvena zvezda ima kontrolu igre, lopta je u posedu gostujućih igrača, ali ne žure preterano napred izabranici Dejana Stankovića. 

FOTO: EPA

53. MINUT - Dobar centaršut Bena, kasni Rodić, oprobao se i Ivanić, ali ne stiže do lopte. 

49. MINUT - Velika prilika za Zvezdu, završila se žutim kartonom Dijega Falčinelija. Nakon centaršuta rukom je sproveo loptu u gol. 

48. MINUT - Dosta uzbuđenja na početku drugog dela utakmice. Prvo je Mirko Ivanić imao dobru priliku odbranio je golman Libereca. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Nedostajala je Crvenoj zvezdi realizacija u završnici. Ben je imao veliku priliku u završnici, ali nakon prvog poluvremena mreže su mirovale. 

42. MINUT - Prva velika šansa za Zvezdu! Ivanić je centrirao, pronašao je usamljenog Bena, koji je imao vremena u šesnaestercu domaćina da na grudi primi loptu, potom je ispred Mikule šutirao, a gol Knobloha spasla je stativa! 

39. MINUT - Oprobao je udarac Mara, a fenomenalno je reagovao Borjan. 

38. MINUT - Kanga večeras nije u svom elementu. Obirio je Pešeka ispred šesnaesterca, te je Slovan dobio priliku da ugrozi Milana Borjana iz prekida. 

34. MINUT - Pokušao je Moskera iz daljine, zakasnio je Petrović da ga pokrije, a Kolumbijac je šutirao tik iznad gola Milana Borjana. 

FOTO: EPA

27. MINUT - Prvi žuti karton na meču dobio je Miloš Degenek zbog starta sa dve noge nad Helalom  koji je pokušao da povuče kontru nakon greške Kange. 

22. MINUT - Pokušao je Milan Rodić sa velike udaljenosti, iznad gola odlazi lopta. 

19. MINUT - Centrira Koščelnik, odličan Milunović u svom šesnaestercu. 

16. MINUT - Crvena zvezda konkretnija u dosadašnjem toku meča, imaju fudbaleri srpskog tima više loptu u posedu, međutim, dobro se brani Slovan. 

15. MINUT - Kanga je lepo proigrao Petrovića, on sa leve strane pokušava da pronađe Bena, dobra reakcija odbrane. 

12. MINUT - Obećavajuća prilika, Zvezda je imala prekid iskosa sa dvadesetak metara, Ben je pokušao, ali se završilo između šuta i centaršuta, bez opasnosti po Knobloha. 

9. MINUT - Blokiran je ispred gola Zvezde Mikula, a sa druge strane pokušaj Mirka Ivanića takođe je bio blokiran od strane defanzivaca. 

6. MINUT - Brza akcija domaćih, završio ju je šutem Beran, a Kanga izbacuje u korner. 

1. MINUT - Počela je utakmica. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba