JUNAJTED MORA DA GUBI DA BI POBEDIO: Novi preokret "crvenih đavola", Solskjeru izmene donele pobedu (VIDEO)

Č. V.

05. 12. 2020. u 20:49

FUDBALERI Mančester junajteda upisali su novu pobedu u Premijer ligi, pošto su pobedili Vest Hem sa 3:1 u gostima u 11. kolu.

ЈУНАЈТЕД МОРА ДА ГУБИ ДА БИ ПОБЕДИО: Нови преокрет црвених ђавола, Солскјеру измене донеле победу (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Julian Finney/POOL

Zanimljivo je da su izabranici Ole Gunara Solskjera ponovo slavili posle preoreta jer su nakon 45 minuta fudbala gubili, a strelac za "čekićare" bio je Souček.

"Crveni đavoli" su prvi primali gol i na gostovanju protiv Evertona, odnosno Sautemptona, ali su i na tim mečevima uspevali da osvoje tri boda.

Norveški stručnjak je u nastavku utakmce izvršio dve izmene i to se pokazalo kao ključno. Kavanija i Van de Beka su zamenili Fernandeš i Rašford i to je dalo rezultat.

Portugalac je namestio Polu Pogbi. Vođstvo "crvenim đavolima" doneo je Mejson Grinvud, a trijumf je potvrdio Rašford, koji je postigao gol posle asistencije još jednog rezerviste Huana Mate.

Imao je Vest Hem nekoliko prilika sa smanji rezultat, ali je svaki pokušaj izabranika Dejvida Mojesa osujetio golman Junajteda Din Henderson.

Posle ove pobede tim sa "Old Traforda" se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je ekipa iz Londona na sedmoj poziciji sa 17.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega