TRENERU JAVORA ZASMETALA "ANDRIANA" U SVLAČIONICI PROLETERA? Bondžulić: Ovo ničemu ne vodi

Novosti online

01. 12. 2020. u 08:56

Nastavili su fudbaleri Proletera sa dobrim partijama i u 16. kolu Superlige Srbije, u kom su, zahvaljujući penalu u nadoknadi vremena, pobedili Javor rezultatom 2:1 i vratili se na deobu 4. mesta!

ТРЕНЕРУ ЈАВОРА ЗАСМЕТАЛА АНДРИАНА У СВЛАЧИОНИЦИ ПРОЛЕТЕРА? Бонџулић: Ово ничему не води

FOTO: Printskrin

Nakon završetka meča javnosti se obratio trener FK Javor Igor Bondžulić.

- Teško je pričati nešto posle ovakve utakmice. Ako komentarišemo iz stručnog ugla, meč je bio jako zanimljiv. Dobro smo se pripremili i ispoštovali smo naše stvari. Ono što je teže komentarisati i ostavlja neki mučan utisak to je sam način na koji smo izgubili utakmicu - rekao je Bondžulić i dodao:

- Nije bilo korektno sve ovo što se dešavalo na terenu. Mislim da nismo samo za protivnika imali ekupu Proletera i da je ovo bilo izuzetno mučno od strane onih koji su na kraju odlučivali o pobedniku. Fudbal je viteška igra, sport, nadmetanje u kom dva protivnika imaju zadataka da pobede jedan drugog.

- Neću da grešim dušu. Ali nisam dozvoljavao u tim trenucima da moja ekipa ponizi protivnika. I to je put kog ću se držati dokle god se budem bavio ovim poslom. Ovo danas ničemu ne vodi i ovo je sramna strana fudbala koja je izašla na površinu - jasan je bio Bondžulić.

Ovako su domaći fudbaleri nakon meča u slačionici pobedu proslavili pobedu - pesmom "Andriana"

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu