BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Sa 14 godina sam istetovirao Maradonin autogram, bio sam na njegovom oproštaju u Buenos Ajresu

Novosti online

26. 11. 2020. u 16:09

SMRT Dijega Armanda Maradone pogodila je i Luisa Ibanjeza, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, koji na leđima ima čak i tetovažu autograma koji je svojevremeno dobio od legendarnog El Pibea.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ: Са 14 година сам истетовирао Марадонин аутограм, био сам на његовом опроштају у Буенос Ајресу

Foto: N.Paraušić

Ibanjez je kao klinac trenirao u Boki Juniors, klubu za koji je Maradona igrao u dva navrata i koji je i te kako voleo, a za "24sata.hr" je rekao kako je nastala ta tetovaža.

- Kada sam bio dečak, gledao sam ga uživo u dresu Boka Juniorsa, kluba u kom sam igrao i za koji navijam. Jednom sam, kao dete, bio na njegovom treningu i na kraju sam zatražio autogram. Kada sam imao 14 godina, s tim papirom sam otišao u salon za tetovažu i istetovirao njegov potpis na leđima. Evo, i sad ga imam - rekao je Ibanjez koji tetovažu ima na levoj strani leđa, malo ispod ramena:

- Dok sam igrao u Dinamu zezali su me hoću li izbrisati tetovažu nakon što je Maradona, kao selektorArgentine, izgubio od Bolivije 6:1. Rekao sam tad što i sad mislim, nisam tetovirao potpis zbog njegovih trenerskih sposobnosti, to me ne zanima. On kao trener i njegovi trenerski rezultati me ne zanimaju! Tetovažu sam stavio zbog njegove igračke veličine, rezultati koje je postizao kao trener previše me ne zanimaju.

Priznao je Ibanjez da ga je smrt Maradone i te kako pogodila.

- Voleo sam Maradonu i voleću ga celi život. Kad se opraštao od fudbala 2001. godine na stadionu Boke, bio sam na toj utakmici. To sam morao da doživim i nikad neću zaboraviti te trenutke.

- Otišao je najveći, otišao je čovek koji je u Argentini bio broj jedan u svim sportovima. I zauvek će ostati broj jedan. Nažalost, znalo se da nije dobro, da ima zdravstvenih problema... Ali, opet, ne mogu da primim tu vest. Zbogom, Dijego Armando Maradona - rekao je Ibanjez.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom