CENZURISANI GOVOR JIRGENA KLOPA: Nemac u živom programu kritikovao dve televizije i zahteva promene!

Novosti online

23. 11. 2020. u 08:45

ЦЕНЗУРИСАНИ ГОВОР ЈИРГЕНА КЛОПА: Немац у живом програму критиковао две телевизије и захтева промене!

Foto: Tanjug/Jan Kruger, Pool via AP

UBEDLJIVO je Liverpul savladao Lester, a nakon meča imao je mnogo razloga za nezadovoljstvo Jirgen Klop

Liverpul je u nedelju uveče odradio sjajan posao i savladao Lester 3:0 u derbiju kola Premijer lige i tako nastavio svoj pohod ka vrhu tabele na kojem će želeti da ponovo budu kada se sezona završi.

li Jirgen Klop nije bio zadovoljan nekim drugim stvarima i postarao se da to javno i kaže posle utakmice.

Menadžer Liverpula je kritikovao dve britanske televizije "Skaj sports" i "BT Sport" zbog njihovih odluka oko satnice mečeva i rasporeda utakmica koje timovi u Premijer ligi dobijaju.

Klop je odmah posle utakmice žustro reagovao prilikom intervjua za "Skaj sports", istakavši da stvari moraju da se promene jer u suprotnom njegova ekipa neće imati dovoljno igrača da završi sezonu.

"Ako ne počnete da razgovarate sa "BT Sportom", mi smo svi gotovi. Ako nastavimo da igramo sreda-subota u 12.30, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa 11 igrača. Znam da vas baš briga za to i to i jeste problem", brutalno iskren bio je nemački stručnjak.

On je u razgovoru koji je potrajao nekoliko puta istakao da se ne radi samo o njegovom timu, već čitavoj Premijer ligi.

"I to se odnosi na sve klubove, ne samo na Liverpul", rekao je Klop kada je novinar želeo da mu postavi novo pitanje. Klop ga je brzo "sasekao" i nastavio svoj žustar odgovor.

"Ne, nije pogrešno to da kažemo, jer smo već dugo raspravljali o tome i ništa se nije desilo! Svi mi govore da je uvek i svuda jako teško, ali jako je teško za igrače, to je važno. Sve ostalo je samo odluka koja se donosi za nekim stolom u nekoj kancelariji. A to za mene nije nešto što je teško", govorio je u dahu i potom nastavio dalje sa argumentacijom:

"Juče je Pike doživeo tešku povredu za Barselonu. Danas je to možda Saka, ne znam, ali izgleda kao povreda kolena. On je igrao sve tri utakmice za Englesku tokom pauze. Onda nam ljudi kažu da više rotiramo. Koga? Mi imamo ofanzivne igrače koje možemo da rotiramo, ostalo su sve deca", rekao je Jirgen Klop posle pobede Liverpula nad Lesterom.

(MONDO) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)