STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginuo fudbaler koji je par sati ranije odigrao poslednji meč!

Novosti online

19. 11. 2020. u 13:58

FUDBALER nižerazrednog hrvatskog kluba Ban Jelačić, Ivan Colarić (28), poginuo je u saobraćajnoj nesreći u sredu uveče u mestu Banovo.

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА: Погинуо фудбалер који је пар сати раније одиграо последњи меч!

FOTO: Printkrin/NK Ban Jelačić

Poslednju utakmicu odigrao je istog dana za lokalni tim, koji se od njega oprostio putem društvenih mreža.

“Dragi naš Cole, nema tih reči kojima bi opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja večna pozitiva unela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvek ćeš živeti u našim mislima i srcima, a tvojoj porodici želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas”, napisali su iz FK Ban Jelačić.

Vozeći se po gustoj magli sleteo je s ulice i udario u betonski most, potom i u betonsko-žičanu ogradu, betonski stub  i ponovno u ogradu, izvestila je policijska uprava.

Colarić je poginuo na licu mesta, a njegov 29-godišnji suputnik lakše je povređen i prevezen u KBC Zagreb. Nazvanično, radi se o saigraču iz Bana Jelačića. Uviđaj je trajao tri i po sata, a uzrok nesreće još se ne zna.

Jučer u večernjim satima naš klub zadesila je velika tragedija. U prometnoj nesreći u večernjim satima život je izgubio...

Posted by NK Ban Jelačić Banovo on Thursday, November 19, 2020

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024