(ANKETA) TUMBAKOVIĆU JE VREME ISTEKLO? Koga biste vi voleli na klupi Srbije?

Novosti online

14. 11. 2020. u 17:09

FUDBALSKA reprezentacija Srbije će uskoro potražiti novog selektora.

(АНКЕТА) ТУМБАКОВИЋУ ЈЕ ВРЕМЕ ИСТЕКЛО? Кога бисте ви волели на клупи Србије?

FOTO: N. Paraušić

Kako pišu beogradski mediji misija LJubiše Tumbakovića na klupi Srbije je završena. Tačnije, njegov ugovor je istekao, ali će voditi Srbiju protiv Mađarske i Rusije. 

Po tvrdnjama medija u njegovom ugovoru postojala je klauzula da ukoliko Srbija izbori plasman na Euro ostane na klupi do avgusta 2021. godine. 

Kao mogući naslednici pominju se Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević, Slaviša Jokanović, Savo Milošević. Dok su kao manje verovatni kandidati Vladimir Ivić i Veljko Paunović koji uspešno rade u engleskom čempionšipu. 

Anketa

Koga biste vi voleli na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (13)

Mirko

14.11.2020. 17:40

Lalatovic. Ovoj ekipi je potrebna energija i on moze to da donese. Danasnji fudbal je sve na O-RUK, na misice... naravno pored taktike i timske igre. A to se vidi iz aviona da nemamo, to fali da poveze i da se stvori EKIPA

Max

14.11.2020. 18:20

@Mirko - Lalatović! On živi za fudbal, za ekipu, nervira se i prirodan je, ne folira se, nema dlake na jeziku. Nije ko ovi umišljeni i uštogljeni. Ima uspeha sa "slabijim" timovima, a šta bi tek uradio da ima tim kalibra Zvezde ili Reprezentacije. Pravi trener. Blago Voši što ga ima.

dejan

14.11.2020. 18:01

ko god da bude selektor mora da ostane najmanje osam godina i da radi sam, bez obaveze pozivanja igraca koji ne zavrednjuje dres srbije, vec samo igrace koji zele da srce ostave na terenu

Mihiz

14.11.2020. 22:05

Nema pomoći reprezentaciji, dok korenito ne promenimo pristup učenju te dece. Da - učenju toj igri. Ko god da dođe, biće isto... Jer ovde se fudbaleri uče da je ta igra donosi bogatstvo, dobar auto, lepe žene, vile...Pa treneri ovde jedva čekaju da unovče nekog talenta u inostranstvo, posredstvom menadžera i tu je kraj njihovom pedagoškom radu... Te svaka, naša fudbalska zvezda naučena je igrati za novac, nešto više (reprezentacija), to im je manje poznato...

Nickster

14.11.2020. 22:43

Iskreno, nije ni trebao postati selektor, jer nema te kvalitete. Selektor je pre svega psiholog i veliki motivator. Ćira Blazević je znao da stvori RATNIČKU atmosferu u timu razbijajući ROLEX satove o zid svlačionice, i znao je da podigne tenzije kod svakog igrača. Tumbaković i Krstajić pre njega jednostavno nisu imali te kvalitete i to je morao da zna i onaj ko ih je predložio. Zbog toga i KOKEZa mora da ide. Dosta je bilo.

Luka

15.11.2020. 13:38

Tumbaković je delomično kriv.Nije na njemu da uči već„formirane” igrače kajo će štopati loptu u pokretu,kako će precizno dodati i proigrati suigrača.,kao ostaviti sebe na terenu.To su stvari koje je igrač trebao donjeti u reprezentaciju,ali nažalost u njegovom formiranju kao igrača nisu mu usađena ta saznanja i navike.

bane

20.11.2020. 07:02

Sabo ! Uz duzno postovanje prema svima koji su navedeni u anketi mislim da je trener iz Backe Topole osoba koja bi uspesno vodila selekciju Srbije .