SEKU SANOGO: Sjajni rezultati motiv više

Beta

13. 11. 2020. u 19:44

FUDBALER Crvene zvezde Seku Sanogo rekao je danas da su odlični rezultati sa početka sezone motiv više u nastavku.

СЕКУ САНОГО: Сјајни резултати мотив више

FOTO: M. Vukadinović

- Sjajni rezultati su iza nas i to nam je motiv više u nastavku sezone. U Srbiji smo ubedljivo na prvom mestu, a u Ligi Evropa na pravom putu da ostvarimo cilj. U ponedeljak nas očekuje i duel u Kupu Srbije, a verujem i da ćemo na trećem frontu nizati uspešne rezultate. Deluje stvarno sjajno podatak da smo do sada postigli veliki broj golova što dovoljno govori o našem stilu igre koji se navijačima, po reakcijama, izuzetno dopao", rekao je Sanogo za sajt kluba.

Sanogo je naveo da je prezadovoljan time što njegova ekipa napreduje.

- Moram da priznam da vremenom napredujemo i da smo veoma uigrani. Ceo kolektiv je veoma kvalitetan, koji još može da radi i bude još bolji. Istakao bih da sam, kao jedan od iskusnijih, prezadovoljan igrama mladih fudbalera koji uz nas starije stiču iskustvo kako bi bili sigurni nosioci igre u budućnosti, a čvrstvo verujem da će u tome i uspeti. Treba da nastave da rade, iako ponekad greše ali to je normalno kada imate mlade talentovane fudbalere i verujem da Zvezda ima sigurnu budućnost", kazao je Sanogo.

On je dodao da mu nedostaju navijači, uz reči da se uverio kakvu atmosferu prave i da je sve drugačije sa njima na tribinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)