JUNIORI DINAMA NAPADAJU VOLFSBERGER: Korona pokosila prvi tim zagrebačkih modrih

Novosti online

04. 11. 2020. u 19:40

ČAK devetorica fudbalera zagrebačkog Dinama zaraženo je koronavirusom, zbog čega će modri u prvi tim prekomandovati šest juniora, kako bi imali dovoljno igrača za protokol sutrašnjeg meča u 3. kolu Lige Evrope sa austrijskim Volfsbergerom.

ЈУНИОРИ ДИНАМА НАПАДАЈУ ВОЛФСБЕРГЕР: Корона покосила први тим загребачких модрих

Foto: EPA

Četvorica igrača hrvatskog šampiona bila su pozitivna na prethodnom testu, a njima su se danas pridružila još petorica saigrača-

- Na zvaničnom testu na kovid dobili smo pozitivan rezultat za pet igrača, pa uz one ranije pozitivne na koronavirus dolazimo do ukupne brojke od devet zaraženih igrača s Uefine liste koji sutra ne mogu da igraju - rekao je portparol kluba Alen Lesički.

Ovoj brojci treba dodati i ime trenera Zorana Mamića, koji je jedini pristao da mu se objavi ime, dok su zaraženi igrači i još dvojica članova stručnog štaba ostali anonimni.

Treba dodati da ni Austrijanci nisu u ništa boljoj situaciji od hrvatske ekipe, jer je njima usled korone vans stroja osam igrača, a ne zna se jesu li među njima srpski internacionalci Joveljić i Nemanja Rnić.

Volfsberger je prvi u grupi sa četiri boda, CSKA iz Moskve i Dinamo imaju po dva, dok je Fejenord samo na jednom osvojenom bodu iz Zagreba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a