MILOŠ DEGENEK: Pobedu posvećujemo navijačima!

Novosti online

29. 10. 2020. u 23:01

CRVENA zvezda savladala je Slovan na domaćem terenu rezultatom 5:1, a štoper tima Miloš Degenek nije krio zadovoljstvo zbog prikazane fenomenalne igre i postignutih pet golova.

МИЛОШ ДЕГЕНЕК: Победу посвећујемо навијачима!

Foto: N. Paraušić

- Mislim da smo igrali izuzetno dobro večeras, nažalost primili smo jedan gol, bilo bi lepše da je rezultat bio 5:0, međutim i više smo nego zadovoljni večerašnjim izdanjem. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, držali smo se plana i to je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu protiv Slovana. Ambicije i posle ove utakmice ostaju iste, cilj nam je da ostvarimo što više pobeda u grupi, kako bismo uspeli da prođemo grupnu fazu – rekao je Miloš Degenek.

Izabranike Dejana Stankovića već za tri dana očekuje sledeći izazov u Superligi Srbije.

- Već u nedelju očekuje nas sledeća utakmica u nacionalnom prvenstvu. Nema vremena za slavlje, nemamo često priliku ni da viđamo naše najbliže. Raspored je veoma gust, dane provodimo u karantinu i igramo utakmice, međutim to je naš posao. Zahvalio bih se još jednom svima na velikoj podršci. Ambijent je zaista bio fenomenalan, koreografija je tome mnogo doprinela. Falili su nam samo naši navijači na tribinama kako bi večerašnja utakmica bila savršena. Upravo zbog toga posvećujemo pobedu svima onima koji nisu mogli da budu ovde večeras – zaključio je Miloš Degenek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu