ŠPANCI BRUJE: Zidan ponižava Jovića, ovako hoće da ga otera iz Reala!

Novosti online

29. 10. 2020. u 16:08

OPET je reprezentativac Srbije Luka Jović u centru pažnje u Španiji

ШПАНЦИ БРУЈЕ: Зидан понижава Јовића, овако хоће да га отера из Реала!

FOTO: EPA

Tamošnji mediji tvrde da je Zinedin Zidan odlučio da maksimalno ponizi Srbina i tako ga natera da u januaru promeni klub. Priča Zidana od pre nekoliko nedelja da veruje u Jovića i da računa na njega, posle ovoga pada u vodu. 

Kao dokaz da je francuski trener minimizirao i onako nebitan značaj Luke Jovića za Realov tim, apostrofiran je duel Reala protiv Borusije iz Mehengladbaha. Šampion Španije je jurio dva gola zaostatka u drugom poluvremenu, a Zidan se nije odlučio da Jovića pošalje čak ni na zagrevanje.

Francuz je u jednom trenutku odlučio da kapitena Serhia Ramosa, dokazanog u specifičnim situacijama, prekomanduje u špica. Ramos je u 84. minutu doviknuo klupi da će ostati na suparničkoj polovini. Jović je sve gledao sa klupe za rezervne igrače, prenosi Marka.

Više puta tokom prošle i početkom ove sezone mediji su izveštavali o tome da saigrači ignorišu Jovića i ne dodaju mu loptu čak i kad je u gol šansi. Čak su i pojedini španski novinari takve postupke igrača Reala pravdali rečima da nemaju dovoljno poverenja u Srbina.

Sve to je dokazao Karim Benzema kada je tražio je od Ferlanda Mendija da više ne proigrava Brazilca Vinisijusa Žuniora, a nema sumnje da je isti slučaj i sa Jovićem.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU: Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana