ŽIVOTNA DRAMA NIKOLE NINKOVIĆA: Imam krvarenje u mozgu, jedva su mi spasli jezik od amputacije!

Novosti online

26. 10. 2020. u 13:27

FUDBALER Nikola NInković objasnio je sa kakvim se povredama suočava.

ЖИВОТНА ДРАМА НИКОЛЕ НИНКОВИЋА: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасли језик од ампутације!

FOTO: EPA

On je u pisanoj izjavi za portal "Informer" rekao da su mu lekari jedva spasili jezik amputacije, kao i da iz kreveta ustaje samo da ode do kupatila. 

On je izjavu dao putem SMS poruka. 

"Ne mogu da pričam jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vreme neću moći da govorim. Ostalo je manje-više u redu. Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će se rešiti samo od sebe, samo je potrebno vreme. Za sada ne smem ni mnogo da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su mi, hvala Bogu, dobro", napisao je Ninković, kojem je stradalo i nekoliko zuba.

Uprkos stepenu povreda Ninković je dobro raspoložen, a to je od posebnog značaja njegovim roditeljima koji su bili očajni nakon udesa. 

"Pod jakim sam lekovima ovih dana, pa se, iskren da budem, retko čega sećam. Nisam još ni svestan šta mi se dogodilo. Moji najbliži su me videli, pa su se umirili, inače su preplakali dva dana, nisu spavali uopšte. Ohrabrio sam ih da će sve biti u redu i da će me uskoro gledati na terenu. Hvala dobrim ljudima koji su mi slali poruke podrške i svim prijateljima koji su ponudili pomoć mojoj porodici. Hvala im do neba", napisao je Ninković.

Fudbaler Askolija nada se i veruje da će se uskoro vratiti na teren, iako prve prognoze doktora nisu tako optimistične.

"Uh, ne bih da slušam doktora, jer mi je rekao da je za mene sezona završena što se tiče utakmica. Prema njegovoj prognozi, u nekom trenutku moći ću da se vratim treninzima, ali bez utakmica. Ja se nadam da greši i da ćemo naći neko rešenje. Možda ću moći da igram sa zaštitnom kacigom ili kako se već zove. Na vezi sam sa čelnicima Askolija, imaju razumevanja za moju situaciju. Zvali su me skoro svi bivši treneri sa kojima sam sarađivao u Italiji i veoma mnogo saigrača. Hvala im svima, oduševili su me - preneo je Ninković.

Pratite "Novosti sport" na Fejsubu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024