SITI UZIMA STEVANOVIĆA: Partizan bi tokom zime mogao da završi transfer

M. BLAŽIĆ

23. 10. 2020. u 23:30

JESTE Mančester, ali nije Junajted. Mladi, 18-godišnji vezista Partizana Filip Stevanović mogao bi karijeru da nastavi u engleskom industrijskom gradu, ali poslednje informacije ukazuju na to da neće zaigrati za klub protiv kojeg je prošle jeseni igrao u Ligi Evrope, kako se donedavno šuškalo, već za njihovog gradskog rivala Siti!

СИТИ УЗИМА СТЕВАНОВИЋА: Партизан би током зиме могао да заврши трансфер

Foto: N.Paraušić

Tokom jučerašnjeg popodneva "Mocartsport" je preneo informaciju da Stevanović završava lekarske preglede i sprema se za potpis karijere kojim bi se obavezao na četiri i po godine vernosti klubu sa "Etihada" od zime 2021. Generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura je, za "Novosti", potvrdio da je pomenuta priča na dobrom tragu, ali da dogovor dva kluba ne postoji.

- Stevanović nije potpisao za Siti. Nije postignut dogovor o saradnji, a ta priča sa ovim engleskim klubom postoji već godinu i po - poručio je Vazura.

Ono što je poprilično jasno je da će Partizan pored finansijskog profita u slučaju transfera uspeti da izdejstvuje i dobit na igračkom planu. Ukoliko klubovi nađu zajednički jezik, Filip Stevanović bi papirološki postao fudbaler "građana" od januara 2021, pa sve do leta 2025. Crno-belima je u interesu da Stevanović bar do leta ostane u Humskoj kao pozajmljen fudbaler, što znači da bi momak rođen u Arilju u slučaju "viđenog dogovora" ostao u Partizanu na šestomesečnoj pozajmici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!