ZVEZDINA LEGENDA KRITIKUJE CRNO-BELE: Ne kažem ovo kao zvezdaš, ali ne sviđa mi se tim Partizana

Novosti online

23. 10. 2020. u 12:47 >> 12:51

IAKO je danas u prvom planu poraz Crvene zvezde od Hofenhajma na startu grupne faze Lige Evrope (2:0), i dalje se komentariše i 163. večiti derbi koji je proteklog vikenda završen bez pobednika u Humskoj (1:1).

ЗВЕЗДИНА ЛЕГЕНДА КРИТИКУЈЕ ЦРНО-БЕЛЕ: Не кажем ово као звездаш, али не свиђа ми се тим Партизана

FOTO: FK Crvena zvezda

Čovek koji je sa Crvenom zvezdom 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope Ljupko Petrović istakao je da mu se u derbiju ekipa Partizana nimalo nije dopala, ali veruje da trener Aleksandar Stanojević u nastavku sezone može da tu sliku promeni.

"Zvezda je derbi bolje odigrala, ali iskren da budem meni se taj tim Partizana ne sviđa uopšte, i odabir igrača, i sve... i ovo ne kažem kao zvezdaš. Mislim da tu ima mnogo igrača koji ne zaslužuju dres Partizana, a oni su, nažalost, prisiljeni da ih stavljaju u tim, tako da je pred Aleksandrom Stanojevićem baš mnogo posla. Ipak, verujem u njega, mislim da će uspeti", istakao je Ljupko Petrović tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Pink.

Kada je u pitanju sinoćnja utakmica u Nemačkoj, Petrović nije previše razočaran zbog Zvezdinog poraza.

"Kada se podvuče crta moglo bi se reći da je Crvena zvezda odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji". 

Timski ili kao reprezentacija, uglavnom smo gubili od njih, jer i onda je važilo pravilo da 'svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju'.

"Ali, ako Zvezda bude odigrala organizovano protiv Slovana i Genta kao protiv Hofenhajma, mislim da ima ozbiljne izglede da ostvari dve pobede. Obe utakmice su kod kuće, ako ih dobijemo, imamo šansu da idemo dalje'', zaključio je Petrović.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna