ZVEZDA REALA OTKRIVA: Nadal me je preporučio Florentinu Perezu!

Novosti online

13. 10. 2020. u 10:47

RAFAEL Nadal je u nedelju odbranio trofej na Rolan Garosu i po 13. put postao šampion turnira u Parizu.

ЗВЕЗДА РЕАЛА ОТКРИВА: Надал ме је препоручио Флорентину Перезу!

FOTO: EPA

Dan nakon tog meča, zanimljivu anegdotu u Špancu ispričao fudbaler Real Madrida.

Marko Asensio je za "Onda Cero" pričao o tome kako je jedan njegov susret sa legendarnim teniserom uticao na njegovu karijeru.

Fudbaler Real Madrida je ispričao da je njegova majka prva predvidela da će Asensio zaigrati za "kraljevski" klub.

"Moja majka je bila veoma otvorena osoba i uvek je pričala šta misli. Jednom smo sreli Florentina Pereza na Majorci, dok je šetao, i slikali smo se sa njim. Tad mu je rekla da ću jednog dana zaigrati za Real", rekao je Asensio, a njegova majka je nedugo zatim preminula kada je Marko bio vrlo mlad.

"Za smrt roditelja se nikad ne pripremate, naročito ne kad imate 15 godina, ali smo srećom imali oca za primer i sa njim smo vrlo bliski i moj brat i ja, jer je i majka tako želela. Sećam je se svakog dana", priča Asensio.

On se prisetio i kako je povredio ligamente kolena i meniskus, zbog čega je morao da ode na operaciju.

"Ulazak u operacionu salu je nešto najgore, jedan od najgorih momenata u mom životu. Bio sam u panici u kakvoj nikad nisam bio pre i rekao sam im "uspavajte me ili ja ovo neću podneti". Na kraju krajeva zavisite od drugih i kako oni urade sa vama, da li će proći dobro. Nikad neću zaboraviti te momente", kaže Asensio.

Ipak, on je pričao i o samom Nadalu. Španac je veliki navijač Real Madrida i često gleda njihove mečeve kada je u prilici. Asensio je ispričao anegdotu o Nadalu.

"Sreo sam ga pre šest, sedam godina. Pre nego što sam igrao za Real sreo sam ga uživo. Video me je na Majorki i rekao Florentinu da je tu jedan dečak koji igra dobro. Ja volim tenis i igram ga kad mogu, ali nikad nisam sa Nadalom. Juče sam mu čestitao i poslao mu poruku", rekao je Marko Asensio.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)