POZNATI REDITELJ OTKRIO: Najpoželjniji holivudski glumac iz sveg glasa navija za Crvenu zvezdu!

Novosti online

02. 10. 2020. u 16:13

ISTOG dana kada je Crvena zvezda dobila protivnika u Ligi Evrope, pojavila se informacija da crveno-beli imaju vernog navijača u Holivudu.

ПОЗНАТИ РЕДИТЕЉ ОТКРИО: Најпожељнији холивудски глумац из свег гласа навија за Црвену звезду!

FOTO: FK Crvena zvezda

Otkrivena je anegdota sa početka karijere slavnog glumca, a podelio ju je srpski reditelj Boža Nikolić. 

Popularni američki glumac Bred Pit je pre 32 godine snimao film "Tamna strana sunca" na području Srbije i Crne Gore, a u pauzama između snimanja domaćini su se potrudili da mu uvek bude zabavno. Tako je upoznao Crvenu zvezdu. 

"Bili smo na utakmici, ne sećam se tačno s kim je Zvezda igrala. Bred se oduševio kada je video 100.000 ljudi na stadionu i iz sveg glasa je navijao za Zvezdu", rekao je Nikolić. 

Bred Pit je na kastingu odabran u konkurenciji 400 glumaca. 

"Nudili su mi iskusnije glumce, ali u Bredu sam prepoznao potencijal. U to vreme niko nije ni slutio da će on postati velika holivudska zvezda. Direktorke na kastingu nisu htele da čuju za njega. Lobirale su za drugog glumca jer je snimio više od 20 filmova, a meni se s njim nije išlo na snimanja, a s Bredom bih otišao i na kraj sveta. Kada sam mu rekao da sam izabrao njega, otrčao je do najbližeg travnjaka i od sreće počeo da pravi kolutove na zemlji", rekao je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)