KOSTA O TANDEMU SA SUAREZOM: Jedan grize, drugi udara

V. N.

28. 09. 2020. u 22:52

TEŠKO da u svetu fudbala postoji prgaviji tandem od Luisa Suareza i Dijega Koste.

КОСТА О ТАНДЕМУ СА СУАРЕЗОМ: Један гризе, други удара

Dijego Kosta (Atletiko Madrid) Foto AP

Godinama su temperamentni Južnoamerikanci (Kosta rođen u Brazilu, nastupa za Španiju), važili za "loše momke" svetskog fudbala spremne na sve kako bi ostvarili zacrtano, makar to podrazumevalo i tuču i ujedanje protivnika, što je "specijalnost" Urugvajca. Na sve to, nedavno su postali i saigrači u Atletiko Madridu, pod palicom takođe žustrog Dijega Simeonea.

- Dobro se slažemo - rekao je Kosta upitan o novoformiranom partnerstvu sa Suarezom i duhovito dodao, aludirajući na njihove incidente iz prošlosti: - Jedan će da grize, drugi da udara.

Suarez je u nedelju inače i debitovao u dresu "jorgandžija" i odmah ostvario uticaj - dva gola u pobedi (6:1) nad Granadom u prvenstvu Španije.

- Za igrača, promene su nekada bitne. Stigao sam u klub koji mi je poželeo spektakularnu dobrodošlicu. Prvi utisci i atmosfera su zasad odlični. Zadovoljan sam debijem, lepo je kada se postignu golovi, ali srećniji sam zbog tri boda - zaključio je Suarez, posle prvih minuta u novom timu, pošto ga se Barselona lako odrekla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije