DRINČIĆ ZA NOVOSTI: Ovu generaciju Vojvodine krasi timska igra, najveća opasnost je Gojko Cimirot

A. Ilić

23. 09. 2020. u 13:19

FUDBALERI Vojvodine priključiće se Partizanu i Crvenoj zvezdi, te otpočeti od trećeg kola svoju evropsku odiseju.

ДРИНЧИЋ ЗА НОВОСТИ: Ову генерацију Војводине краси тимска игра, највећа опасност је Гојко Цимирот

Foto: N. Paraušić

Meč Lige Evrope odigraće protiv Standarda. Poput crno-belih i oni će se uputiti u Belgiju. Destinacija "stare dame" je Lijež. 

Dobro je Vojvodina otvorila fudbalsku sezonu, crveno-beli sa treće pozicije u Superligi dočekuju naredni duel. Jedan od najboljih veznih fudbalera u domaćem prvenstvu Nikola Drinčić je u razgovoru za "Novosti" najavio sutrašnji meč. 

"Analizu protivnika nismo radili još. Imali smo juče trening kako i šta bi trebalo da radimo. Imamo naš stil i probaćemo da igramo kao i protiv svakog drugog protivnika. Ovi momci, ova generacija ima timsku igru. Svi da damo naš maksimum i na kraju ćemo videti na čemu smo", počeo je Drinčić i potom detaljnije analizirao Standard. 

"Radi se o odličnom klubu. Imaju sjajan tim o kome ne treba previše reči trošiti. Sve akcije im kreću od Gojka Cimirota. Nismo se posebno pripremali za Standard, već kao i za svaki drugi meč. Kažem, želimo da igramo naš fudbal, a ne da se branimo i čekamo da primimo gol". 

Nenad Lalatović je rekao da smatra da Standard nije ništa veći klub od Vojvodine. 

"Iskreno verujem u nas, ali ne želim da pričamo sada, a kad dođe utakmica da bude drugačije. Uradićemo sve i daćemo maksimum, ako je to dovoljno, super. Ako ne, pružićemo ruku i idemo dalje. 

Vojvodina takmičenje startuje od trećeg kola. Za razliku od nosadskog tima, Milan, Totenhem i brojni drugi uključili su se ranije, od prvog ili drugog kola. Drinčić to ne vidi kao prednost. 

"Nama je svejedno. Nismo ni razmišljali o tome. Igramo protiv Standarda, pokušaćemo da pokažemo ko smo i šta smo, dobra ekipa koja ima svoj kvalitet", rekao je Drinčić za Novosti. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna