VUKOVIĆ SE NE RADUJE MEČU SA DRITOM: Trener Legije nije srećan što mora da igra sa tim klubom

V. N.

20. 09. 2020. u 22:02

SRPSKI klubovi ne mogu na evropskoj sceni da se ukrste sa klubovima iz takozvane države Kosovo, ali brojni srpski igrači i treneri širom Evrope to ne mogu da izbegnu ukoliko kuglice u Nionu odrede upravo tako.

ВУКОВИЋ СЕ НЕ РАДУЈЕ МЕЧУ СА ДРИТОМ: Тренер Легије није срећан што мора да игра са тим клубом

FOTO: EPA

Upravo ta neprijatnost očekuje u četvrtak po podne stratega Legije, Srbina Aleksandra Vukovića, kada će njegov tim u Varšavi odmeriti snage sa Dritom iz Gnjilana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Imam lični stav o Kosovu. Ne moram da ga naglašavam. Srbin sam i jasna su mi osećanja po tom pitanju. Što se tiče utakmice, sedeću na klupi. Mislim da ću najbolje uraditi posao tako što će Legija proći u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Nadao sam se da će nam Sileks doći u goste - rekao je u razgovoru, za "Sportski žurnal", rođeni Banjalučanin.

Legija je do trećeg kola kvalifikacija Lige Evrope stigla pošto je u drugoj rundi puta ka Ligi šampiona eliminisana na svom terenu od Zvezdinog "dželata" Omonije posle produžetaka, dok je Drita eliminisana iz preliminarne runde kvalifikacija Lige šampiona službenim rezultatom 0:3 od Linfilda zbog problema sa koronom unutar tima.

Pre četiri dana Drita je bila bolja od makedonskog Sileksa, pobedivši u gostima 2:0.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili