ŽIVKOVIĆ RASTUŽIO SVOJU BENFIKU: Volim PAOK, iz Partizana sam

Novosti online

16. 09. 2020. u 18:10

AKO je istina da život piše romane i da je sport posebno poglavlje u tom scenariju, onda je Andrija Živković ispisao poslednju stranicu u nizu koji nema kraj.

ЖИВКОВИЋ РАСТУЖИО СВОЈУ БЕНФИКУ: Волим ПАОК, из Партизана сам

Andrija Živković Foto EPA

I to na kakav način... Nekadašnji svetski prvak sa "orlićima" sa Novog Zelanda 2015. preksinoć je golom za 2:0 u dresu solunskog PAOK praktično izbacio svoj dojučerašnji klub, Benfiku, iz trke za Ligu šampiona (završeno 2:1). A samo do pre 20 dana je bio njen član.

- Srećan sam zbog gola, zbog pobede i zbog svih ljudi koji vole PAOK i vode ovaj klub. Znam koliko je ova pobeda važna za navijače. Volim ovaj klub i imam izuzetna osećanja prema njemu, jer sam igrao za Partizan - rekao je Živković, koji je ušao u igru u 66. minutu, a u 75. zatresao mrežu.

Šta se sve desilo Andriji Živkoviću u "treptaju oka" najbolje govori hronologija: 26. avgusta mu je bio poslednji radni dan u Benfiki sa čijim trenerima i upravom se "inatio" najmanje dve godine. Zatim je 8. septembra stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa PAOK i sedam dana kasnije presudio dojučerašnjem klubu. Živković i život pišu svoj roman.

Andrijin prezimenjak Živko bio je sjajan na golu PAOK, pa je ovo duplo slavlje dvojice Srba.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a