SPORTSKI SPEKTAKL “KAO NEKADA”: Od subote na Areni sport

Promo

10. 09. 2020. u 14:00 >> 14:17

DIREKTNI multiprenosi, najzanimljiviji detalji utakmica iz regiona i ostatka sveta, ekskluzivni gosti, iscrpne analize, najvažnije aktuelne informacije i sve to začinjeno velikom količinom zabave u jedinstvenom televizijskom spektaklu!

СПОРТСКИ СПЕКТАКЛ “КАО НЕКАДА”: Од суботе на Арени спорт

foto: Promo

Ovaj san za sve ljubitelje sporta od subote 12. septembra postaje stvarnost zahvaljujući kanalu “Arena sport” na kome počinje sa emitovanjem jedinstveni televizijski projekat pod nazivom “Kao nekada”.

Inspirisan kultnom radijskom emisijom “Vreme sporta i razonode”, zamišljen kao televizijski magazin u kome gledaoci u svakom trenutku mogu svedočiti najuzbudljivijim događajima na sportskim terenima širom regiona i sveta u dosad neviđenom multiprenosu. Projekat “Kao nekada” predstavlja korak dalje u realizaciji i produkciji na globalnom nivou. Ekipa sastavljena od vrhunskih profesionalaca svake subote i nedelje doneće pred gledaoce spektakl kakav do danas nije viđen ni na svetskim sportskim kanalima, i postaviti nove standarde za ljubitelje sporta u 21. veku.

Kroz sve ovo gledaoce će voditi dobro poznata zaštitna lica “Arena sporta” Miloš Milićević i Ivan Radulović, koji će svojim stručnim komentarima i analizama sa nezaobilaznim atraktivnim gostima gledaocima uvek donositi informaciju više i pružiti im nezaboravnu zabavu.

Multiprenosi, odnosno praćenje velikog broja susreta dodatno će povećati atraktivnost sporta, doprineti većoj dinamici, neizvesnosti.


Gledaoce emisije „Kao nekada“ očekuju pored direktnih prenosa i specijalne nagrade, uživo uključenja i zanimljiva kviz takmičenja.

Više od osam sati uživo programa svake subote i nedelje samo na programu Arene sport.


Od subote, više ništa neće biti isto, jer sa emitovanjem kreće Kao nekada – poručuju sa Arene sport.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju