NEZADOVOLJSTVO U VOTFORDU: Igrači teraju Ivića, hoće li otići pre zvaničnog debija?!

Novosti online

05. 09. 2020. u 12:23 >> 12:28

NAKON predstaljanja, najavljen je kao trener koji će uvesti red u svlačionicu Votforda, čovek koji od otpisanih, pravi igrače za velika dela.

НЕЗАДОВОЉСТВО У ВОТФОРДУ: Играчи терају Ивића, хоће ли отићи пре званичног дебија?!

FOTO: EPA-EFE/Atef Safadi

Sada, po pisanju engleskih medija, pitanje je hoće li dočekati i debi na klupi novog kluba, Votforda. 

"Stršljenovi" u petak igraju prvi meč u Čempionšipu, protivnik će biti Midlzbro, a čini se da igrači nisu zadovoljni trenerom. 

Kako prenosi "Dejli Mejl", veliki broj fudbalera nezadovoljan je Ivićem, tačnije njegovim odnosom prema njima tokom priprema. 

Nekadašnji reprezentativac Izraela i bivši fudbaler Votforda Alon Hazan nije krio zadovoljstvo kada je Ivić preuzeo klub. O njegovim kvalitetima govorio je u superlativu. Izgleda da se sa njim ne slaže trenutni igrački kadar.  

"Jedan je od najboljih trenera koji su radili u Izraelu, privlačio je pažnju mnogih klubova u Evropi. Prednost njegovog dovođenja je što će doprineti napretku igrača koje ima na raspolaganju. Dolaskom u Makabi sačekali su ga igrači koje bivši trener nije želeo u sastavu, Ivić je od njih napravio bolje fudbalere. Radi se o odličnom i organizovanom treneru koji će uvesti red. Vodiće klub čvrstom rukom, kao komandir. Očekujem da igrači vredno rade. Jedini put kada sam ga video nasmejanog Makabi je osvojio titulu", istakao je nedavno Hazan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)