NA POMOLU ODLAZAK IZ ZVEZDE: Vulić nastavlja karijeru u Seriji A

Novosti online

04. 09. 2020. u 17:48

ODLAZAK Miloša Vulića iz Crvene zvezde se ozbiljno primakao. Mladi vezista bi karijeru trebalo da nastavi u italijanskom Krotoneu.

НА ПОМОЛУ ОДЛАЗАК ИЗ ЗВЕЗДЕ: Вулић наставља каријеру у Серији А

Miloš Vulić foto: N.Paraušić

Crveno-belima će pripasti obeštećenje od 800.000 evra, plus 200.000 evra na osnovu bonusa i 20 odsto od naredne prodaje igrača.

Bonus će biti ostvariti ukoliko Krotone obezbedi opstanak u Seriji A, u koju je ušao ove sezone.

Vulić se već dugo povezuje sa klubovima iz Italije. Delovalo je da je najozbiljniji kandidat da dovede Kruševljanina Verona, s obzirom na to da je vezista Zvezde bio po meri trenera Ivana Jurića.

Krotone je ušao u najelitniji rang italijanskog fudbala sa namerom da tu i ostane. Ali da bi se to desilo Đovani Strope mora da pojača tima.

U klub su stigli Lisandro Magaljan na pozajmicu iz Ajaksa, dok je Luka Marone doveden iz Verone za milion evra.

Vulić je na Marakanu stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za 200.000 evra. Prošle sezone je u redovima šampiona Srbije zabeležio 27 nastupa, od toga četiri u Ligi šampiona. Uspeo je da se upiše u strelce u elitnom takmičenju, u pobedi nad Olimpijakosom 3:1.

I ove sezone mu je Dejan Stanković ukazivao poverenje. Igrao je na pet utakmica i postigao dva gola.

Zvezda je krenula sa čišćenjem igračkog kadra. Prvi je otišao Srđan Babić (pozajmica Famalikao), Branko Jovičić (Ural), dok Portugalac Tomane gotovo izvesno karijeru nastavlja u turskom Samsunu.

Velika je gužva u veznom redu crveno-belih. Na toj poziciji Zvezda ima Mirka Ivanića, Veljka Nikolića, Gelora Kangu, Njegoša Petrovića, Sekuna Sanoga i Dušana Jovančića na koga se ne računa ozbiljno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)