LALATOVIĆ HVALI I ARBITRE: Kada imamo ovakvo suđenje možemo da se suprotstavimo svima

S. B.

17. 08. 2020. u 19:26

"TROJKA" ekipi iz Lučana za drugu prvenstvenu pobedu, ali i za, kako Nenad Lalatović, trener Vojvodine ističe, potvrdu kvaliteta njegovih izabranika i činjenice da su iz meča u meč sve bolji i uspešniji.

ЛАЛАТОВИЋ ХВАЛИ И АРБИТРЕ: Када имамо овакво суђење можемо да се супротставимо свима

Foto: N. Karlić

Osim toga, pregršt komplimenata novosadski strateg je ponovo uputio arbitrima, ovaj put kvartetu Srđana Jovanovića.

- Sudili su bez greške i kad imamo takvo suđenje, 50:50, možemo da se suprotstavimo svima - kaže Lalatović. - Posle uvodna dva remija u derbijima sa TSC i Čukaričkim, koje ne mogu da prežalim, dali smo u dva meča šest, a primili samo pogodak, što govori o našoj efikasnosti. To je Vojvodina koju volim i očekujem, kao i navijači, uprava... Dali smo tri gola Mladosti, pogodili dva puta prečku, imali nekoliko sjajnih šansi za još ubedljiviji rezultat. Ponosan sam na fudbalere kako su odigrali i prvo i drugo poluvreme.

Lalatović, takođe, naglašava da postoji prostor za još bolju igru njegovog tima i očekuje da će to u procentima od 10 do 15 odsto, biti "materijalizovano" u naredna dva kola, posebno posle prvenstvene pauze.

- Prošle sezone zauzeli smo treće mesto i osvojili trofej Kupa u fenomenalnom finalu, kakvo nije viđeno u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ovaj tim uvek može više, a mogu i ja kao trener. Najvažnije je da igramo u našem ritmu, lep i ofanzivan fudbal, i da dajemo golove - zaključio je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!