POLUFINALA SU ZANIMLJIVA, 8:2 NIJE REALNO: Deki pričao o zaršnici Lige šampiona i "bocnuo" Nemce

Tanjug

17. 08. 2020. u 13:46

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da se fudbal nalazi u specifičnoj situaciji zbog korona virusa i da je posledica svega toga i rezultat četvrtfinala Lige šampiona između Bajerna i Barselone 8:2.

ПОЛУФИНАЛА СУ ЗАНИМЉИВА, 8:2 НИЈЕ РЕАЛНО: Деки причао о заршници Лиге шампиона и боцнуо Немце

Foto: M. Vukadinović

- Kako su ono rekli, fudbal je igra 11 na 11 u kojoj uvek pobeđuju Nemci (čuvena izjava Garija Linekera), ali imam ja jedan primer iz 1996. godine kad Nemci nisu pobedili i to baš ovde (Zvezda - Kajzerslautern 4:0, tada 18-godišnji Stanković postigao dva gola) - rekao je Stanković na konferenciji za medije uoči starta crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kako je naveo, ovo je specifična situacija, Francuzi i Nemci nisu igrali u julu, Italija je igrala do kraja, Siniša Mihajlović mi je rekao da je ritam - utakmice na svaka tri dana, putovanja, sastanci, pretežak.

- Jednostavno su bili "overdose", prepuniš se, nije to više ni fizičk napor, koliko mentalni. Videćemo, zanimljiva polufinala, videli smo i 8:2, mislim da to nije realno. Španci su takođe igrali na svaka tri dana, treba videti u kakvoj su psiohofizičkoj kondiciji došli. Što pre se život i fudbal dovedu u normalu, mislim da će se vratiti i realne vrednosti svih ekipa - istakao je osvajač Lige šampiona sa Interom 2010. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024