TRESE SE KATALONIJA: Navijači Barse u šoku, Mesi posle 20 godina napušta klub

Novosti online

16. 08. 2020. u 20:54 >> 20:56

STRASTI u Barseloni se ne smiriju, a sada se pojavila udarna vest.

ТРЕСЕ СЕ КАТАЛОНИЈА: Навијачи Барсе у шоку, Меси после 20 година напушта клуб

Foto: EPA-EFE/Alberto Estevez

Ona glasi - Lionel Mesi napušta Barselonu posle 20 godina. Svetski mediji pišu kako je Argentinac od čelnika kluba zatražio da napusti ekipu sa "Nou Kampa".

Svi se vode informacijom poznatog insajdera Marsela Bečlera. Navodi se da je katastrofa protiv Bajerna bila glavni okidač kada je u pitanju odluka da Mesi ode iz Barselone.

Niko ne bi pomislio da ovo ikada može da se dogodi, ali upravo bi njegov odlazak mogla da bude najveća fudbalska vest u letnjem prelaznom roku.

"Futmerkato" pa zatim i drugi preneli su informacije Bečlera o bombi koja nas čeka, Mesi je navodno već razgovarao sa čelnim ljudima katalonskog kluba i rekao da ne želi da ostane u Barseloni. Trenutni rezultati i neizvesna budućnost kluba su ga naterali na to.

Još uvek nije poznato gde bi argentinski fudbalski čarobnjak mogao da nastavi karijeru. Pominjao se Mančester siti, pričalo se i o Interu, no da sačekamo.

Mesi je dete Barselon i sve je dao tom klubu. On je u Kataloniju stigao još 2001. iz Njuelsa kao 14-godišnjak, a već tri godine kasnije je odigrao prvu utakmicu za Barselonu C. Godinu dana kasnije debitovao je u Barseloni B, a za prvi tim isto 2004.

Do sada je u dresu katalonskog giganta odigrao 485 utakmica i postigao čak 444 golova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije