STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Kroz ovakve mečeve rastemo, ne može uvek da bude "med i mleko"

Tanjug

14. 08. 2020. u 22:49

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede protiv Spartaka od 3:2 i istakao je da se kroz takve utakmice raste.

СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН: Кроз овакве мечеве растемо, не може увек да буде мед и млеко

Foto: M. Vukadinović

- Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana "teški", da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude "med i mleko". Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope - rekao je Stanković.

Zvezdin trener posebno je naglasio učinak napadača - Bena i Tomanea.

- Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, bio nam je potreban ovako motivisan protivnik - poručio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (3)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?