STRELAC IZ DRUGOG PLANA: Saničanin, štoper koji trese mreže

S. B.

10. 08. 2020. u 19:07

PRVA jesenja pobeda za dodatni elan, ali i potvrda da su na dobrom putu.

СТРЕЛАЦ ИЗ ДРУГОГ ПЛАНА: Саничанин, штопер који тресе мреже

Foto: N. Paraušić

Fudbaleri Vojvodine su, posle uvodna dva remija, sa TSC u Senti (2:2) i Čukaričkim na "Karađorđu" (2:2), u trećem kolu osvojili ceo plen u gostima Voždovcu (3:1).

Siniša Saničanin (25), stameni defanzivac Novosađana, i pored toga što igra na poziciji štopera, ponovo je bio strelac za svoj tim.

- Nije bitno ko pogađa, već je najvažnije da smo krenuli sa pobedama i da nastavimo taj niz - kaže reprezentativac BiH. - Imali smo priliku da pobedimo i u derbijima, koje smo dobro odigrali, ali ipak je važno da smo sa glavnim konkurentima prikazali dobre partije. U Senti nam je poništen gol koji sam postigao, na "Karađorđu" smo od 0:2 uspeli da stignemo "brđane", da se vratimo u meč u nastavku i da pokažemo da imamo jak karakter. Smatram da smo mentalno mnogo jaki kao ekipa i zato, bez obzira na to što smo startovali sa dva remija, verujem da možemo da ostvarimo značajan uspeh ove sezone.

Za ubedljiviji start, Saničanin smatra da su nedostajale kontrolne, pripremne utakmice, kao i činjenica da Novosađani ovog leta nisu putovali na pripreme.

- Prošla sezona bila je prilično duga i uspešna, osvojili smo Kup i treće mesto, izašli u Evropu, pa se i "potrošili". Međutim, imali smo kratku pauzu, ali i pored toga smatram da smo sada u uzlaznoj formi i da ćemo iz utakmice u utakmicu prikazivati još bolje partije i rezultate - kaže Saničanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!