LIVERPUL NA POTEZU: Bajern potvrdio da Alkantara želi da ode iz Minhena

Beta

31. 07. 2020. u 12:45

PREDSEDNIK Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige potvrdio je danas da Tijago Alkantara želi da napusti taj fudbalski klub i da bi dogovor mogao da bude postignut ovog leta.

ЛИВЕРПУЛ НА ПОТЕЗУ: Бајерн потврдио да Алкантара жели да оде из Минхена

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Alkantara ulazi u poslednju godinu svog ugovora sa Bajernom, a po navodima medija za njega je zainteresovan Liverpul, ali i drugi evropski klubovi.

On je rekao upravi nemačkog šampiona da ne želi da produži ugovor, a mediji pišu da sportski direktor Hasan Salihamidžić nije uspeo da ubedi nekadašnjeg fudbalera Barselone da ostane u Nemačkoj.

- Razgovori koje je Hasan imao s njim su uvek bili vrlo produktivni i u jednom trenutku se zapravo činilo da će biti postignut dogovor. Ali, tada je Tijago obavestio Hasana da želi da proba nešto novo i to je to - rekao je Rumenige za "Skaj Sport".

- To ćemo morati da prihvatimo. Imamo ugovor s njim koji važi još godinu dana i ako se on dogovori sa nekim klubom, taj klub će morati da plati određeni iznos. Ne želim javno da govorim koju sumu imamo na umu, ali u Bajernu neće biti letnjih sniženja - dodao je on.

Rumenige je istakao da nije ljut na Španca i da misli da je odličan fudbaler i dobar čovek.

- Ne treba zaboraviti da ima 29 godina i ako želi da proba nešto novo, to mora da uradi sada - rekao je Rumenige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest