RADNIČKI SE POJAČAO: Kasalica i Šljivić u Nišu

Tanjug

29. 07. 2020. u 17:26

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica i iskusni vezista Nenad Šljivić novi su članovi Radničkog, saopštio je klub iz Niša.

РАДНИЧКИ СЕ ПОЈАЧАО: Касалица и Шљивић у Нишу

Foto: FK Radnički Niš/Fejsbuk

Kasalica je pored Zvezde nastupao i za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Hajduk iz Kule, Ulsan iz Južne Koreje, hrvatsku Istru, kazahstanski Ordabasi, grčki Platanijas, te Napredak i Rad.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 11 mečeva i postigao jedan gol.

- Jako sam srećan što sam došao u Radnički. Imam visoko mišljenje o ovom klubu i njegovoj organizaciji, a moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog. Želim da se borim za vrh superligaške tabele i da pomognem klubu da se izbori za nastup u Evropi. Radnički ima svetlu tradiciju, u poslednjih nekoliko sezona igrao je odlično i beležio sjajne rezultate i smatram da ću svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari zacrtane ciljeve - rekao je 31-godišnji Kasalica.

Šljivić je tokom karijere nastupao za Napredak, ruski Rostov, Jagodinu, kazahstanski Tobol, Spartak iz Subotice i malteški Balzan.

- Imam ogromno iskustvo i spreman sam da ga uložim u uspehe Radničkog u narednoj sezoni. Ovaj klub izuzetno cenim, upoznat sam sa njegovim konstantnim rastom u poslednje četiri godine i drago mi je što ću biti deo ove priče. Neće mi biti teško da se uklopim, poznajem trenera i nekoliko saigrača i biću speman da se odmah stavim na raspolaganje - kazao je 35-godišnji Šljivić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a