"FINALE KUPA JE ŠANSA ZA ISTORIJU": Trener Vojvodine spreman za najvažniju utakmicu u sezoni

Novosti online

17. 05. 2024. u 14:09

Fudbaleri "stare dame" igraju utakmicu finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde na stadionu Lagator u Loznici, u utorak, 21. maja, sa početkom 20 časova i 15 minuta.

ФИНАЛЕ КУПА ЈЕ ШАНСА ЗА ИСТОРИЈУ: Тренер Војводине спреман за најважнију утакмицу у сезони

S.B.

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je njegova ekipa spremna za najvažniju utakmicu sezone u kojoj se piše istorija i istakao da njegovi igrači u finalu Kupa protiv Crvene zvezde moraju biti dobri i u napadu i u odbrani.

- Svesni smo da možemo da budemo upisani u istoriju, to je neka vrsta pritiska, ali moramo da budemo fokusirani na teren, a ne rezultat, verujem u igrače i tu sam da ih podržim kad naprave greške. Moramo da budemo fokusirani na to šta ćemo da radimo. Trofej bi bio značajan za klub. Zvezda je jedna vrsta favorita, veliki klub sa puno trofeja, ali daćemo sve od sebe - rekao je Bandović.

Crnogorski stručnjak je dodao i da su svi igrači zdravi.

- Mateus je osetio mali bol u nozi, ali danas je trenirao i svi smo spremni. Iskoristićemo period do utakmice da se dobro oporavimo i osvežimo da bismo istrčali utakmicu kao i pretežno sve koje smo dobili i dobro igrali - kazao je Bandović.

Kapiten "lala" Dejan Zukić veruje da neće biti problema sa snagom iako su se odmarali manje od Crvene zvezde.

- Ja sam u prvom timu već šest godina. Imao sam tu čast da dignem moj prvi trofej sa Vojvodinom i to baš pehar za Kup. Što se tiče porodičnog duha, digli smo ga na maksimum u drugoj polusezoni i sad bi ovo bio šlag na tortu i mislim da mi to možemo - rekao je Zukić.

Prema rečima kapitena, "noge će same trčati u finalu".

- Mi smo profesionalci, isto ti je da li igraš na strani ili kod kuće. Ranije smo imali problem na strani, ali smo prelomili u glavi. Želim da u Loznicu dođe što više naših navijača i da nas podrži, a mi ćemo im vratiti - zaključio je Zukić.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!