JEZIVO: Dosad neviđen snimak velike tuče navijača u Beogradu pred derbi (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2024. u 20:19

Crvena zvezda i Partizan su za subotu, 20. april, imali zakazani 173. prvenstveni "večiti derbi", a pred taj meč koji se najavljivao i kao možda presudan za šampionsku trku, desila se velika tuča navijača na ulicama Beograda. Sada je postao dostupan i snimak sa bezbednosnih kamera koji pokazuje svu brutalnost tog okršaja.

ЈЕЗИВО: Досад невиђен снимак велике туче навијача у Београду пред дерби (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Hooligans TV

Naime, kao što su vas "Novosti" već izvestile, u centru Beograda došlo je do ozbiljnog incidenta.

Na uglu ulica Ruzveltove i Kraljice Marije, kod Vukovog spomenika, prema nezvaničnim podacima oko stotinu navijača Crvene zvezde napalo je manju grupu navijača Partizana koja je bila u jednom od tamošnjih lokala.

Pred vama se nalazi i novi snimak te tuče, na kome se može videti kako jedna grupa napada drugu, koja je u kafiću - koriste se motke, stolice, piksle, kamenice, potom jedan od napadnutih istrčava i pokušava da se fizički obračuna sa brojnijim rivalima, ali dobija mnogo udaraca i povlači se, da bi se čitava grupa napadača udaljila, a pojavila se nova, i to istomišljenika onih koji su bili napadnuti. Odmah potom, stigla je i policija...

Imajući u vidu da snimak koje sledi sadrži scene nasilja, molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od takouznemirujućih situacija, da ga ne emituju na svojim uređajima.

- - -

- -

 

Podsetimo, najmanje dve osobe su teže povređene u ovom sukobu, koji je brzo okončan zahvaljujući brzoj reakciji policije.

Napadači su, inače, pošli dalje prilično mirno, pokraj Više poslovne škole i Doma kulture "Vuk Karadžić" ka Bulevaru kralja Aleksandra, ali odjednom su se pred njima stvorili brojni pripadnici interventnih jedinica MUP-a Srbije.

Hapšenja su obavljana i na samom kolovozu, i na trotoaru, ali i na platou ispred zgrade opština Zvezdara, pred zatečenim roditeljima sa decom.

Huligani su, bežeći, bacali desetine motki korišćenih u tuči, ali iz klopke koja im je policija spremila - uglavnom nisu uspeli da uteknu:

Ko je želeo da pretrči Bulevar i ode ka Vračaru, bio je sustizan i, sa lisicama na rukama, odvođen u "marice" koje su bile na tramvajskim šinama posred ulice, a isto se dešavalo i onima koji su probali da se vrate odakle su došli (istina, uz jurnjavu, ali koja se nije završila dobro po učesnike incidenta kod Vukovog spomenika).

Kako je sve izgledalo, pogledajte u ekskluzivnim snimcima "Novosti":

 

Podsetimo, prenos meča Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)