KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 04. 2024. u 16:13

Crvena zvezda i Partizan su za subotu, 20. april, imali zakazani 173. prvenstveni "večiti derbi", a pred taj meč koji se najavljivao i kao možda presudan za šampionsku trku, desila se velika tuča navijača na ulicama Beograda. No, ona nije dugo potrajala, zahvaljujući ekspresnoj reakciji policije.

КАКВА КЛОПКА: Овако је полиција надмудрила хулигане и похапсила актере велике туче навијача пред вечити дерби (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter TheCasualUltra

Naime, kao što su vas "Novosti" već izvestile, u centru Beograda došlo je do tuče navijača.

Na uglu ulica Ruzveltove i Kraljice Marije, kod Vukovog spomenika, prema nezvaničnim podacima oko stotinu navijača Crvene zvezde napalo je manju grupu navijača Partizana koja je bila u jednom od tamošnjih lokala.

Snimak tog sukoba možete pogledati u posebnih vesti, u kojoj se nalaze i podaci o uhapšenima i povređenima, a ovoga puta portal "Novosti" vam donosi snimke klopke koje su policijske snage priredile huliganima.

Naime, nakon što su su navijači koji su umakli policiji kod Vukovog spomenika pošli prilično mirno, pokraj Više poslovne škole i Doma kulture "Vuk Karadžić" ka Bulevaru kralja Aleksandra, odjednom su se pred njima stvorili brojni pripadnici interventnih jedinica MUP-a Srbije.

Hapšenja su obavljana i na samom kolovozu, i na trotoaru, ali i na platou ispred zgrade opština Zvezdara, pred zatečenim roditeljima sa decom.

Huligani su, bežeći, bacali desetine motki korišćenih u tuči, ali iz klopke koja im je policija spremila - uglavnom nisu uspeli da uteknu:

Ko je želeo da pretrči Bulevar i ode ka Vračaru, bio je sustizan i, sa lisicama na rukama, odvođen u "marice" koje su bile na tramvajskim šinama posred ulice, a isto se dešavalo i onima koji su probali da se vrate odakle su došli (istina, uz jurnjavu, ali koja se nije završila dobro po učesnike incidenta kod Vukovog spomenika).

Kako je sve izgledalo, pogledajte u ekskluzivnim snimcima "Novosti":

 

Podsetimo, prenos meča Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)