KLOP JAKO RAZOČARAN: "Šta dalje reći?"

Novosti online

15. 04. 2024. u 07:53

Fudbaleri Liverpula doživeli su neprijatan poraz od ekipe Kristal palasa rezultatom 1:0, a trener "crvenih" Jirgen Klop rekao je da je veoma razočaran.

КЛОП ЈАКО РАЗОЧАРАН: Шта даље рећи?

FOTO: Printskrin/Jutjub/BeanymanSports

Nemački stručnjak je dodao da su igrali dve različite utakmice.

 - Stojim ovde i nije sada lako pričati o ovom meču. Dve različite utakmice, rekao bih, u prvom i drugom poluvremenu. Prvo apsolutno nije bilo dobro, tako da smo pokazali reakciju. Reakcija je bila takva da smo pokušali da izbacimo iz glave šta nam se desilo na prethodnom meču. Bilo je užasno primiti takav gol, imali su potpuno slobodnog igrača u prostoru. To ne sme, ali se dešava. Endi Robertson je posle skinuo loptu sa gol-linije, to je kao da ste dali gol ako ne primite iz takve situacije. Kristal palas nije imao mnogo posle toga, kontrolisali smo meč bolje. U drugom delu, ako ne iskoristite onakve šanse, šta dalje treba da kažem? - rekao je Klop.

Dodao je i da je mnogo zadovoljniji drugim poluvremenom.

 - Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Trent je ušao i struktura se promenila. Napravili smo im probleme i imali velike šanse. Da smo pobedili 4:1 pričali bismo o istom meču sa potpuno drugačiji rezultatom. Ali nismo to uradili i moramo to da prihvatimo - zaključio je nemački strateg.

Liverpul je ovim porazom pao na treće mesto tabele Premijer lige sa 71 bodom.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?