JUNAJTED OPET RAZOČARAO: "Crveni đavoli" nastavili seriju mečeva bez pobede u Premijer ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 04. 2024. u 20:38

MANČESTER junajted opet nije pobedio, četvrti put u nizu u Premijer ligi. "Crveni đavoli" su odigrali nerešeno na "Vitalitiju" sa Bornmutom - 2:2.

ЈУНАЈТЕД ОПЕТ РАЗОЧАРАО: Црвени ђаволи наставили серију мечева без победе у Премијер лиги

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Erika ten Haga su svakim novim kiksom sve dalje od Lige šampiona, pa sada četvrto mesto koje vodi u elitu misaona imenica, pošto Aston Vila ima čak 10 bodova više.

Što se utakmice tiče, "trešnjice" su do prednosti došle u 16. minutu preko Dominika Solankea kome je ovo bio 17. gol u prvenstvu. Gosti su u 31. minutu poravnali rezultat zahvaljujući Brunu Fernandešu.

Ipak, domaćin je na pauzu otišao sa vođstvom. Džastin Klajvert je u 36. minutu zatresao mrežu Andrea Onane i tako je tim Andonija Iraole drugi put poveo.

Nije bilo mnogo prilika u drugom poluvremenu. Gosti su uspeli uz dosta sreće da dođu do izjednačenja. Posle udarca Kobija Mainua lopta je pogodila jendog igrača Bornmuta u ruku i sudija Toni Herington je pokazao na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Fernandeš.

Mogao je domaćin do celog plena. Glavni arbitar je u petom minutu nadoknade pokazao na belu tačku, no nakon reakcije iz VAR sobe ustanovljeno je da je Vili Kambvala faulirao Rajana Kristija van kaznenog prostora. Enes Unal je šutirao sa 16 metara, ali pogodio je samo živi zid.

Junajted je sada na sedmom mestu na tabeli sa 50 bodova, dok su "trešnjice" na poziciji 12 sa 42.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA: Ovako je Katai dao gol za Zvezdu protiv Radnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)