I TO SE DESILO! Skamaka prvi italijanski fudbaler koji je postigao dva gola na Enfildu protiv Liverpula

Novosti online

12. 04. 2024. u 14:13

Fudbaler Atalante Đanluka Skamaka postao je prvi italijanski igrač koji je postigao dva gola protiv Liverpula na stadionu Enfild.

И ТО СЕ ДЕСИЛО! Скамака први италијански фудбалер који је постигао два гола на Енфилду против Ливерпула

FOTO: Tanjug/AP

Atalanta je sinoć pobedila Liverpul na gostujućem terenu 3:0, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige Evropa, a Skamaka je postigao golove u 38. i 60. minutu. Strelac je bio i Mario Pašalić u 83. minutu.

Kako je danas preneo Skaj Italija, Skamaka je postao prvi italijanski fudbaler koji je bio dvostruki strelac na Enfildu protiv Liverpula.

Takođe, dva gola na Enfildu postigao je i nekadašnji italijanski fudbaler Pjer Luiđi Kaziragi, ali igrajući za reprezentaciju protiv Rusije, u grupnoj fazi Evropskog prvenstva 1996. godine.

Skamaka je u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima postigao šest golova.

Selektor Italije Lučano Spaleti nije ga pozvao u tim za prijateljske utakmice u martu, protiv Venecuele i Ekvadora, a Skamaka je rekao da je ta odluka bila ispravna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)